Studiedagen

In 2021 organiseert Betere Bodem een drietal kennisevenementen. Op 10 en 15 maart vindt de cursus succesvol toepassen van Niet Kerende Grondbewerking plaats. Meer informatie over deze cursussen vindt u hier.  Op 4 maart zal de Studiedag Betere Bodem worden georganiseerd. Meer informatie over deze studiedag en de optie om aan te melden vindt u hieronder.

Studiedag Betere Bodem

 

Michael Horsch, Liesje Mommer en André Jurrius gaan in op de nieuwste inzichten en ideeën over Niet Kerende Bodembewerking.

Locatie: Online
Datum: donderdag 4 maart
Kosten: Abonnees van LandbouwMechanisatie en leden van Studiegroep Naturim kunnen zich gratis aanmelden.
Voor andere geïnteresseerden geldt een tarief van € 69,00.

Sprekers 

Michael Horsch
Michael Horsch is de oprichter van Horsch Maschinen GmbH, een van de snelst groeiende fabrikanten van landbouwmachines wereldwijd.

 

 

 

Liesje Mommer
Liesje Mommer is hoogleraar Plantenecologie en Natuurbeheer aan de Wageningen University & Research. Ze gaat in ondergrondse interacties tussen verschillende planten en de mogelijkheid om die interacties te gebruiken om de akker- en tuinbouw op korte termijn duurzamer, biodiverser en weerbaarder te maken .

 

André Jurrius
André Jurrius van Ekoboerderij de Lingehof is een biologisch dynamische akkerbouwer. André vertelt over zijn de keuzes die hij op zijn bedrijf maakte om tot een betere en weerbaardere bodem te komen.

Aanmelden Studiedag